Ietsenmakers

De ‘ietsenmakers’ zijn jongens en meisjes van 9 t/m 16 jaar die zijn uitgekozen om prototypes te testen en mee te helpen ontwerpen. Dit is erg belangrijk aangezien dit de primaire doelgroep van het Science Centrum is! Alle informatie, tips, suggesties en opmerkingen van de ietsenmakers worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Wil je de ervaringen van de ietsenmakers volgen? Kijk op www.ietsenmakers.nl.

Hieronder staan enkele verslagen van de ietsenmakers welke gebruikt worden door de conceptontwikkelaar om het Science Centrum zo goed als mogelijk af te stemmen op de doelgroep van 9 t/m 16 jaar.