Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ietsenmakers

De ‘ietsenmakers’ zijn jongens en meisjes van 9 t/m 16 jaar die zijn uitgekozen om prototypes te testen en mee te helpen ontwerpen. Dit is erg belangrijk aangezien dit de primaire doelgroep van het Science Centrum is! Alle informatie, tips, suggesties en opmerkingen van de ietsenmakers worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Wil je de ervaringen van de ietsenmakers volgen? Kijk op www.ietsenmakers.nl.

Hieronder staan enkele verslagen van de ietsenmakers welke gebruikt worden door de conceptontwikkelaar om het Science Centrum zo goed als mogelijk af te stemmen op de doelgroep van 9 t/m 16 jaar.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft