Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Workshops Primair Onderwijs

De TU Delft organiseert speciaal voor het Primair Onderwijs educatieve activiteiten en projecten met als doel wetenschap en techniek dichter bij de leerlingen te brengen. Dit varieert van speciale workshops bij de TU Delft tot verschillende producten zoals projectkoffers en technokisten voor in de klas. De producten zijn gemaakt om docenten te ondersteunen bij hun technieklessen en zo ontworpen dat leerlingen op een speelse, ontdekkende en experimentele manier een techniekonderwerp ervaren. De activiteiten zijn zo opgebouwd dat ze een doorlopende leerlijn voor onderwerpen als Bouwen, Ontwerpen en Hardware* mogelijk maken.

* Hardware bevat onderwerpen als: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica, werktuigbouw en elektrotechniek.

Klik hier voor meer informatie over workshops voor leerlingen van de basisschool.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft