Workshops Primair Onderwijs

De TU Delft organiseert speciaal voor het Primair Onderwijs educatieve activiteiten en projecten met als doel wetenschap en techniek dichter bij de leerlingen te brengen. Dit varieert van speciale workshops bij de TU Delft tot verschillende producten zoals projectkoffers en technokisten voor in de klas. De producten zijn gemaakt om docenten te ondersteunen bij hun technieklessen en zo ontworpen dat leerlingen op een speelse, ontdekkende en experimentele manier een techniekonderwerp ervaren. De activiteiten zijn zo opgebouwd dat ze een doorlopende leerlijn voor onderwerpen als Bouwen, Ontwerpen en Hardware* mogelijk maken.

* Hardware bevat onderwerpen als: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica, werktuigbouw en elektrotechniek.

Klik hier voor meer informatie over workshops voor leerlingen van de basisschool.