Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Workshops Voortgezet Onderwijs

De TU Delft organiseert speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs workshops op de campus van de universiteit. De leerlingen krijgen zo de mogelijkheid om kennis te maken met techniek en de universiteit. Een ervaring die kan bijdragen aan de juiste profielkeuze. De workshops worden gegeven door enthousiaste en deskundige studenten vanuit de drie disciplines binnen de TU Delft: Design, Engineering en Science. Het is mogelijk om één (halve dag) of twee (hele dag) workshops te volgen, of te kiezen voor de workshop ‘Het ingenieursbureau’, die een hele dag duurt.

Per workshop kan een groep van 15 tot 30 leerlingen deelnemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Klik hier voor meer informatie over de workshops voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Onderstaande filmpjes zijn voorbeelden van enkele workhops. 

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft