Workshops Voortgezet Onderwijs

De TU Delft organiseert speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs workshops op de campus van de universiteit. De leerlingen krijgen zo de mogelijkheid om kennis te maken met techniek en de universiteit. Een ervaring die kan bijdragen aan de juiste profielkeuze. De workshops worden gegeven door enthousiaste en deskundige studenten vanuit de drie disciplines binnen de TU Delft: Design, Engineering en Science. Het is mogelijk om één (halve dag) of twee (hele dag) workshops te volgen, of te kiezen voor de workshop ‘Het ingenieursbureau’, die een hele dag duurt.

Per workshop kan een groep van 15 tot 30 leerlingen deelnemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Klik hier voor meer informatie over de workshops voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Onderstaande filmpjes zijn voorbeelden van enkele workhops.

YouTube Preview Image