Primeur! De beste racefiets van de wereld!

Kasper Snijder (Infinious) heeft op 31 maart 2010 het koolstof (carbon) frame van een nieuwe tijdritfiets uit de mal gehaald en gepresenteerd. In onderstaand filmpje legt Kasper uit hoe het proces van het ontwikkelen van dit frame tot stand is gekomen. Kasper heeft de dag voor de onthulling een bezoek gehad van de ietsenmakers die met hem gesproken hebben over de mogelijkheden voor kinderen om met deze techniek  en materialen te werken in het Science Centrum. Ook werken Kasper en het Science Centrum samen aan een project voor het goede doel (KWF Kankerfonds). Een aantal ondernemers uit Delft bouwen met Kasper een eigen racefiets om daarmee de Alpe d’Huez in Frankrijk een aantal keren op- en af te fietsen en hopen daarmee veel geld in te zamelen.

YouTube Preview Image
Presentatie van het nieuwe koolstof frame

Kasper legt uit aan de ietsenmakers

Ontwerpsessie met de ondernemers voor de Alpe d’Huez