Augmented Reality Workshops

Welkom op de weblog van het Science Centre Delft. In de brochure van de workshops voor de basisschool zijn 4 verschillende markers (zwart-wit logo’s) afgebeeld. Met deze logo’s is het mogelijk om via ‘Augmented Reality’ een 3D model te bekijken van een van de workshops in het Science Centre worden gegeven. In de category ‘nationale kidskrant’ van deze weblog wordt uitgelegd, o.a. in een kort filmpje, hoe eenvoudig het is om het programma BuildAR te downloaden en het 3D model te installeren.

Succes met het ontdekken van de toepassingen van Augmented Reality!

Benodigdheden:
– De workshop brochure met de markers
– Een aangesloten webcam op een computer
BuildAR Software

– Markermodellen en 3D model model
(download eerst een patt. bestand en vervolgens een van de modellen).

Volg de ontwikkelingen met nieuwe markers op de weblog!