Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Augmented Reality Workshops

Welkom op de weblog van het Science Centre Delft. In de brochure van de workshops voor de basisschool zijn 4 verschillende markers (zwart-wit logo’s) afgebeeld. Met deze logo’s is het mogelijk om via ‘Augmented Reality’ een 3D model te bekijken van een van de workshops in het Science Centre worden gegeven. In de category ‘nationale kidskrant’ van deze weblog wordt uitgelegd, o.a. in een kort filmpje, hoe eenvoudig het is om het programma BuildAR te downloaden en het 3D model te installeren.

Succes met het ontdekken van de toepassingen van Augmented Reality!

Benodigdheden:
– De workshop brochure met de markers
– Een aangesloten webcam op een computer
BuildAR Software

– Markermodellen en 3D model model 
(download eerst een patt. bestand en vervolgens een van de modellen).

Volg de ontwikkelingen met nieuwe markers op de weblog!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft