Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Amazing Technology Award 2010

Winnaars van de Amazing Technology Award 2010  

 

Op 15 juni 2010 werden de winnaars van de Amazing Technology Award 2010 bekend gemaakt. Het winnende team was team 85 bestaande uit Marius Knol, Hilde Koopmans, Irene vd Vossen, Tomas Burki, Tim Huiskens, Erik Jansen, Olivier Plooij en Emiel van de Ven. De opdracht was: “Ontwerp en realiseer een step met luchtaandrijving (air powered autoped – airped). Als energiedrager maak je gebruik van een 5 liter persluchtfles. De luchtdruk moet worden omgezet in een mechanische/pneumatische aandrijving. De step moet inklapbaar zijn.” Het winnende ontwerp krijgt een plaats in de Amazing Technology ruimte van Science Centre Delft.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft