Amazing Technology Award 2010

Winnaars van de Amazing Technology Award 2010

Op 15 juni 2010 werden de winnaars van de Amazing Technology Award 2010 bekend gemaakt. Het winnende team was team 85 bestaande uit Marius Knol, Hilde Koopmans, Irene vd Vossen, Tomas Burki, Tim Huiskens, Erik Jansen, Olivier Plooij en Emiel van de Ven. De opdracht was: “Ontwerp en realiseer een step met luchtaandrijving (air powered autoped – airped). Als energiedrager maak je gebruik van een 5 liter persluchtfles. De luchtdruk moet worden omgezet in een mechanische/pneumatische aandrijving. De step moet inklapbaar zijn.” Het winnende ontwerp krijgt een plaats in de Amazing Technology ruimte van Science Centre Delft.