Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Science Centre ondersteunt Delft City Shuttle

De Delft City Shuttle rijdt van maandag tot en met vrijdag door Delft. Voor 1 euro per rit (t/m maart) kun je op een vaste route met de shuttle rijden. Tijdens deze rit stopt hij bij de volgende haltes:

  1. Grote Markt
  2. Restaurant Swing
  3. Vakantiepark Delftse Hout
  4. Westcord Hotel
  5. Science Centre Delft
  6. Royal Delft

Kijk voor meer informatie op: http://www.delftcityshuttle.nl/

Delft City Shuttle 02

Delft City Shuttle 03

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

┬ę 2011 TU Delft