Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Work in Progress: Update van de bijlboeg

De bijlboeg in het Science Centre Delft krijgt een grondige revisie.

Een paar maanden geleden is de opstelling al getransformeerd van mechanische tot automatische besturing. Hierbij is de handmatige pomp verwisseld voor een elektrische pomp. Nu krijgt de opstelling een update om het beter tegen roest te beschermen. De bak is met zwembad zeil bekleedt, de boten zijn opnieuw geverfd en de magneten zijn vervangen.
De huidige verbouwing zorgt ervoor dat de bijlboeg de komende twee weken niet te gebruiken is.

IMG_3986

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft