Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Work in Progress: Verbouwing Mekelzaal

Het voormalig Geologisch Museum wordt omgebouwd tot Mekelzaal.

TU Delft en het Science Centre zijn bezig met de transformatie van het Geologisch Museum. De zaal zal her bestemd worden tot bijzondere ontvangstzaal waarbij een klein deel van de mineralogische collectie behouden zal blijven.mekelzaaloud

2015-01-14 14.24.41

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

┬ę 2011 TU Delft