Serious game ibb & obb is als full release te spelen.

Alles in het spel ‘ibb & obb’ draait om samenwerken. Twee spelers moeten elkaar door een met puzzels gevulde wereld helpen. Een wereld waarin de zwaartekracht twee kanten op gaat.
Het spel begon als afstudeerproject aan de faculteit Industrieel Ontwerpen, waar Richard Boeser het prototype voor ibb & obb ontwikkelde. Na zijn afstuderen startte hij de studio Sparpweed en werkte samen met andere partijen het concept uit tot volwaardig product. Ongeveer een jaar geleden brachten zij het spel uit op PlayStation3 en PC. Je kunt ibb & obb, de full release, nu spelen in ons Game Lab.

Voor meer informatie: Sparpweed

ibb and obb - 01