Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Serious game ibb & obb is als full release te spelen.

Alles in het spel ‘ibb & obb’ draait om samenwerken. Twee spelers moeten elkaar door een met puzzels gevulde wereld helpen. Een wereld waarin de zwaartekracht twee kanten op gaat.
Het spel begon als afstudeerproject aan de faculteit Industrieel Ontwerpen, waar Richard Boeser het prototype voor ibb & obb ontwikkelde. Na zijn afstuderen startte hij de studio Sparpweed en werkte samen met andere partijen het concept uit tot volwaardig product. Ongeveer een jaar geleden brachten zij het spel uit op PlayStation3 en PC. Je kunt ibb & obb, de full release, nu spelen in ons Game Lab.

Voor meer informatie: Sparpweed

ibb and obb - 01

ibb and obb - 02

ibb and obb - 03

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft