Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vakantie: Doe mee aan een workshop!

Tijdens de voorjaarsvakantie biedt het Science Centre voor kinderen twee leuke workshops aan. Je gaat met studenten van de TU Delft aan de slag en bent creatief bezig. Deze workshops worden aangeboden van 21 februari t/m 01 maart.

Workshop Piepschuim: Eerst ga je met je eigen ontwerp aan de slag. Daarna snijd je deze uit met de snijmachine en dan is het tijd om je kunstwerk in elkaar te zetten. Je mag je eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Een leuke herinnering voor thuis! Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kost  € 3,- bovenop de entreeprijs van het Science Centre Delft.

Workshop DNA-ketting: Iedere cel in je lichaam bevat DNA. Tijdens een workshop kun je je eigen DNA vangen en zichtbaar maken. Na afloop neem je je DNA in een kettinkje mee naar huis. Zo kun je een beetje van jezelf aan anderen laten zien. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kost  € 3,-  bovenop de entreeprijs van het Science Centre Delft.

workshops_voorjaarsvakantie_gr

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft