Vakantie: Doe mee aan een workshop!

Tijdens de voorjaarsvakantie biedt het Science Centre voor kinderen twee leuke workshops aan. Je gaat met studenten van de TU Delft aan de slag en bent creatief bezig. Deze workshops worden aangeboden van 21 februari t/m 01 maart.

Workshop Piepschuim: Eerst ga je met je eigen ontwerp aan de slag. Daarna snijd je deze uit met de snijmachine en dan is het tijd om je kunstwerk in elkaar te zetten. Je mag je eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Een leuke herinnering voor thuis! Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kost  € 3,- bovenop de entreeprijs van het Science Centre Delft.

Workshop DNA-ketting: Iedere cel in je lichaam bevat DNA. Tijdens een workshop kun je je eigen DNA vangen en zichtbaar maken. Na afloop neem je je DNA in een kettinkje mee naar huis. Zo kun je een beetje van jezelf aan anderen laten zien. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kost  € 3,-  bovenop de entreeprijs van het Science Centre Delft.

workshops_voorjaarsvakantie_gr