Proefstuderen Technische Informatica aan de TU Delft

Bacheloropleiding Technische Informatica bijt spits af met online proefstudeer module!

Online proefstuderen is voor leerlingen in 6 vwo die al wat verder zijn in hun studiekeuzeproces. Met online proefstuderen ervaren leerlingen hoe het is om te studeren bij de betreffende opleiding: wat kunnen zij verwachten als zij in september instromen?

De module duurt 3 weken met een geschatte tijdsbesteding van 2 uur per week. Leerlingen volgen korte online colleges en maken opdrachten, waarbij ze online begeleid worden door een student van de betreffende opleiding.

Op 16 maart en op 13 april a.s. start de online proefstudeer module van Technische Informatica.

Geïnteresseerd? Kijk op www.proefstuderen.tudelft.nl.

Voor de zomer verwachten we ook proefstudeermodules online te hebben voor Werktuigbouwkunde, Nanobiology en Technische Wiskunde.

YouTube Preview Image

lol

Inschrijven proef studeren technisch informatica.