Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Proefstuderen Technische Informatica aan de TU Delft

Bacheloropleiding Technische Informatica bijt spits af met online proefstudeer module!

Online proefstuderen is voor leerlingen in 6 vwo die al wat verder zijn in hun studiekeuzeproces. Met online proefstuderen ervaren leerlingen hoe het is om te studeren bij de betreffende opleiding: wat kunnen zij verwachten als zij in september instromen?

De module duurt 3 weken met een geschatte tijdsbesteding van 2 uur per week. Leerlingen volgen korte online colleges en maken opdrachten, waarbij ze online begeleid worden door een student van de betreffende opleiding.

Op 16 maart en op 13 april a.s. start de online proefstudeer module van Technische Informatica.

Geïnteresseerd? Kijk op www.proefstuderen.tudelft.nl.

Voor de zomer verwachten we ook proefstudeermodules online te hebben voor Werktuigbouwkunde, Nanobiology en Technische Wiskunde.

YouTube Preview Image

Be Sociable, Share!

2 comments

lol

Inschrijven proef studeren technisch informatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft