Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Onderzoeksteam Hyperbody ontvangt nieuwe industriële robot

Het onderzoeksteam Hyperbody, van de faculteit Architectuur, heeft een industriële robot ontvangen. Hiermee kunnen ze aan nieuwe technieken werken met als doel nieuwe vormen in de architectuur te introduceren.

Studenten en onderzoekers werken in de kelder van het Science Centre aan nieuwe interactieve en non-conforme architectuur. Zij hebben ruimte om prototypes te maken en te testen. Door de situering in het Science Centre kunnen deze prototypes blootgesteld worden aan de bezoekers en heeft de bezoeker de mogelijkheid om vragen te stellen aan de onderzoeker. De Hyperbody is tijdens werkdagen open voor publiek.

image

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft