Onderzoeksteam Hyperbody ontvangt nieuwe industriële robot

Het onderzoeksteam Hyperbody, van de faculteit Architectuur, heeft een industriële robot ontvangen. Hiermee kunnen ze aan nieuwe technieken werken met als doel nieuwe vormen in de architectuur te introduceren.

Studenten en onderzoekers werken in de kelder van het Science Centre aan nieuwe interactieve en non-conforme architectuur. Zij hebben ruimte om prototypes te maken en te testen. Door de situering in het Science Centre kunnen deze prototypes blootgesteld worden aan de bezoekers en heeft de bezoeker de mogelijkheid om vragen te stellen aan de onderzoeker. De Hyperbody is tijdens werkdagen open voor publiek.