Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delft Uitgebeeld In Muziek

Delft In-Ovatie houdt met, in en voor Delft een gratis muziekfestival. Leidraad is de historie die Delft groot maakte: het water, de zee en innovatie. Dit alles wordt uitgedrukt in muziek, die in Delft of door Delft is ontstaan. Van klassiek tot modern of zelfs futuristisch en innovatief, uitgevoerd op twee historische locaties.

In het Science Centre Delft is er op 5 Juni de performance: Klankkast Geluidschoreografisch concert. Een project waar kunst en technologie samen komen in het decor van de stad.

Bekijk hieronder de flyer voor meer informatie.

flyer  DELFT UITGEBEELD IN MUZIEK.pdfflyer  DELFT UITGEBEELD IN MUZIEK.pdf

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft