Delft Uitgebeeld In Muziek

Delft In-Ovatie houdt met, in en voor Delft een gratis muziekfestival. Leidraad is de historie die Delft groot maakte: het water, de zee en innovatie. Dit alles wordt uitgedrukt in muziek, die in Delft of door Delft is ontstaan. Van klassiek tot modern of zelfs futuristisch en innovatief, uitgevoerd op twee historische locaties.

In het Science Centre Delft is er op 5 Juni de performance: Klankkast Geluidschoreografisch concert. Een project waar kunst en technologie samen komen in het decor van de stad.

Bekijk hieronder de flyer voor meer informatie.

flyer  DELFT UITGEBEELD IN MUZIEK.pdfflyer  DELFT UITGEBEELD IN MUZIEK.pdf