Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Science Camps Delft

Drie dagen vol wetenschap in Delft!

Bouw_je_eigen_board

Het Science Centre Delft start in de weken van 13, 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus 2015 weer met de Science Camps. Deze camps zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen de 8 en 15 jaar.

Ze ontmoeten onderzoekers en studenten en gaan onder professionele begeleiding van Roberto aan de slag met het ontwerpen en bouwen van je eigen board. Roberto is afgestudeerd aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sportproducten. Deze week in Delft draait het om Science!

Dit jaar zijn er twee verschillende Science Camps:

  • Ontwerp je eigen Hybride Skimboard
  • Nieuw dit jaar: Ontwerp je eigen Longboard

Vorig jaar was het Science Camp ‘Ontwerp je eigen Flowboard’ een groot succes.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het Science Centre Delft.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft