1ste Jaar studenten van Applied Science doen grondonderzoek in de Botanische Tuin

Op dinsdag 16 juni en donderdag 18 juni doen studenten van de TU Delft grondboringen in de Botanische Tuin in Delft. Studenten leren hands-on en met verschillende technieken hoe grondonderzoek gedaan wordt. De technieken die zij zullen leren zijn: handboringen, Cone-Penetration-Test-Boring, seismiek, elektrische methode en de grondradar. De verzamelde gegevens dienen tevens als basis voor een verder onderzoek wat aan de faculteit gedaan wordt. Het Science Centre is bezig met een nieuwe exhibit waarbij de focus ligt op grondonderzoek, houd dit blog in de gaten voor meer informatie.

afb2

afb3

afb4

afb1

5 comments

Sam Sewell – 1:20 PMThink Islamic problems caused by a small minority of Muslims?Read the facts, and think again! ****************************This is an excellent article! The information you give is rather along the lines of what some of us suspect, but to see the backup which you’ve done reinforces the truth that we face a well-entrenched enemy. Some Muslims may have to convert if their personal convictions are truly against violence, because a line in the sand may be drawn by the radicals.

Have you ever thought about in what way so that you can incorporate a little bit more than just content pieces? After all, everything you mention is important and all. In addition how about addlng some fine images or perhaps video clips in order to provide your content articles some more, “style”! Your Site has great potential!

I have really learned result-oriented things through your blog post. One other thing I have seen is that normally, FSBO sellers will certainly reject an individual. Remember, they would prefer never to use your companies. But if anyone maintain a gradual, professional relationship, offering aid and staying in contact for around four to five weeks, you will usually manage to win interviews. From there, a listing follows. Cheers

Hey Marina,How great that you have this site. I think a lot of women indeed want to travel just by theirselves, but don’t know the routes to follow. I am one of them. So thank you so much for all this information.

That’s a smart way of thniknig about it.