Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delftse studenten ontwerpen mechanische honkbalwerper

Afgelopen woensdag was het finale van de eerste jaars ontwerpwedstrijd van de faculteit 3ME. De opdracht: ‘ontwerp een mechanische honkbalwerper’ 65 Teams hebben hard gewerkt aan een ontwerp wat zo nauwkeurig mogelijk moet zijn.

Kijk voor meer informatie op: Pitcher

IMG_0008

IMG_6845

YouTube Preview Image YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft