Repair Café Delft wint Challenge 4: “Delft denkt groen”

Het Repair Café Delft strijkt elke eerste zaterdag van de maand neer in het Science Centre Delft. Zij zijn de winnaar van de Challenge 4: “Delft denkt groen” een initiatief van de Witte Roos en onderdeel van ‘Delft wordt Groen’.

“We dagen je uit een groenere levensstijl te ervaren en helpen je online met handige tips zodat je meteen aan de slag kunt. Bovendien zie je dan meteen wat je bespaart hebt en dat is goed voor onze aarde en voor je portemonnee. Nou, daar kan je in 2015 niet op tegen zijn toch? Dus sluit je aan, activeer de Challenge 4 Change en verander echt iets aan jouw footprint op deze aarde.”

Kijk op Challenge 4 Change & Repair Café Delft voor meer informatie.

Challenge4Change