Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Repair Café Delft wint Challenge 4: “Delft denkt groen”

Het Repair Café Delft strijkt elke eerste zaterdag van de maand neer in het Science Centre Delft. Zij zijn de winnaar van de Challenge 4: “Delft denkt groen” een initiatief van de Witte Roos en onderdeel van ‘Delft wordt Groen’.

“We dagen je uit een groenere levensstijl te ervaren en helpen je online met handige tips zodat je meteen aan de slag kunt. Bovendien zie je dan meteen wat je bespaart hebt en dat is goed voor onze aarde en voor je portemonnee. Nou, daar kan je in 2015 niet op tegen zijn toch? Dus sluit je aan, activeer de Challenge 4 Change en verander echt iets aan jouw footprint op deze aarde.”

Kijk op Challenge 4 Change & Repair Café Delft voor meer informatie.

Challenge4Change

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft