Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Kick Off Longboard Science Camp

De Science Camps 2015 zijn begonnen. Gisteren gingen Roberto en Femke aan de slag met de eerste groep kinderen om een eigen Longboard te bouwen. Het team bestaat deze week uit 12 enthousiaste kinderen.

Het Science Centre Delft organiseert deze zomer elke week een Science Camp. Tijdens dit Camp zullen de kinderen hun eigen Longboard ontwerpen, bouwen en natuurlijk testen.

Voor meer informatie kijk op onze website.

2015-07-13 09.50.20

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft