Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vijf jaar later!

Vijf jaar geleden bij het ontwerpen van het Science Centre Delft werden de ‘ietsenmakers’ in het leven geroepen. Het waren jongens en meisjes van 9 t/m 16 jaar die uitgekozen waren om prototypes te testen en mee te helpen met ontwerpen.

Elke ‘ietsenmaker’ kreeg voor de samenwerking een LifeTime Pas voor het Science Centre. Vijf jaar later komen ze nog steeds graag op bezoek om te kijken wat voor nieuwe dingen het Science Centre Delft te bieden heeft.

2015-08-25 15.55.48

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft