Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

250.000 Bezoeker!

Thies is de 250.000ste bezoeker van het Science Centre Delft!

Hij is fan van het Science Centre en al twee keer eerder geweest, een keer met school en een andere keer met een verjaardagsfeestje. Voor zijn negende verjaardag mocht hij van zijn opa de dag zelf helemaal indelen. Wij vinden het natuurlijk super cool dat hij voor het Science Centre heeft gekozen.

Voor de feestelijke gebeurtenis hebben wij de rode loper uitgerold, een lekker stuk taart gegeten en een glas kinderchampagne gedronken. Als verassing krijgt Thies een behind the scenes rondleiding over de campus en het Science Centre en ze krijgen beiden een Museumjaarkaart!

IMG_9428

IMG_9431

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft