250.000 Bezoeker!

Thies is de 250.000ste bezoeker van het Science Centre Delft!

Hij is fan van het Science Centre en al twee keer eerder geweest, een keer met school en een andere keer met een verjaardagsfeestje. Voor zijn negende verjaardag mocht hij van zijn opa de dag zelf helemaal indelen. Wij vinden het natuurlijk super cool dat hij voor het Science Centre heeft gekozen.

Voor de feestelijke gebeurtenis hebben wij de rode loper uitgerold, een lekker stuk taart gegeten en een glas kinderchampagne gedronken. Als verassing krijgt Thies een behind the scenes rondleiding over de campus en het Science Centre en ze krijgen beiden een Museumjaarkaart!