Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Science Centre meets stoelencollectie Bouwkunde

Al sinds 1957 verzamelt de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft stoelen voor het onderwijs. Een gedeelte van de stoelencollectie verhuisd voor een korte tijd naar het Science Centre Delft. De publiek toegankelijke tentoonstelling laat zien hoe stoelen in de loop der tijd veranderd zijn en welke materialen er toegepast zijn.

De tentoonstelling bestaat uit tien stoelen van verschillende Nederlandse  ontwerpers. Hierbij kun je denken aan stoelen van Hendrik Petrus Berlage, Andries van Onck of Jan Brouwer. De tentoonstelling laat zien hoe de materialen toegepast worden en hoe deze bewerkt worden.

De tentoonstelling is vanaf 10 september te zien in het Studio van het Science Centre Delft.

stoelensellectie

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft