Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Lustrum 8 september 2015

5 jaar Science Centre Delft

5 jaar inspireren, exploreren, creëren

5 jaar onderzoeken, ontwerpen, bouwen

5 jaar de TU Delft Binnenste Buiten

1826 dagen na opening en 250.000 bezoekers verder vierde het Science Centre Delft zijn 5 jarig bestaan. Een feest om met tevredenheid terug te kijken naar alle uitzonderlijke gebeurtenissen. Het was een bijzonder feest met hapjes, muziek, speeches, robots en natuurlijk rondleidingen door het hele Science Centre en het Mineralogisch-Geologisch-Museum.

Houdt de website in de gaten voor meer evenementen voor bezoekers in de maand oktober.

IMG_9512

IMG_9458

IMG_9482

IMG_9504

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft