K’NEX omgetoverd tot werkende 3D printer

iGEM, dreamteam aan de TU Delft, heeft van K’NEX een bijzondere 3D printer gebouwd. Het bouwpakket dient als basis voor een 3D printer welke bacterien print. Eind september zal het team deelnemen aan de internationale iGEM competitie! Doel is het om met een zelfgemaakte 3D printer synthetische biologische structuren te printen. Als je meer wilt weten kijk dan even hier.

Wij wensen het hele team veel succes in Boston! Ben je geïnteresseerd in de biologische printer, hou deze blog in de gaten! Wij zijn bezig met een nieuwe tentoonstelling rondom het iGEM team.

2015-09-22 15.44.05