Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

K’NEX omgetoverd tot werkende 3D printer

iGEM, dreamteam aan de TU Delft, heeft van K’NEX een bijzondere 3D printer gebouwd. Het bouwpakket dient als basis voor een 3D printer welke bacterien print. Eind september zal het team deelnemen aan de internationale iGEM competitie! Doel is het om met een zelfgemaakte 3D printer synthetische biologische structuren te printen. Als je meer wilt weten kijk dan even hier.

Wij wensen het hele team veel succes in Boston! Ben je geïnteresseerd in de biologische printer, hou deze blog in de gaten! Wij zijn bezig met een nieuwe tentoonstelling rondom het iGEM team.

2015-09-22 15.44.05

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft