“5 voor 5” workshops inspiratie voor de herfstvakantie

Het Science Centre Delft bestaat dit jaar vijf jaar. Om dit te vieren hebben wij in de herfstvakantie de “5 voor 5” workshops. Voor een paar euro mag je mee doen aan vijf totaal verschillende workshops. Elke workshop wordt begeleid door een TU student en elke workshop is een eigen los staande ervaring. Je kunt je eigen brug uit lego bouwen, leer iets over optische breking door middel van een tol, maak een eigen werkende motor, ontdek de wereld van de mineralen en print je eigen woord in 3D! Exploreer het hele gebouw en ga op ontdekkingstocht.

De workshops worden aangeboden t/m 23 oktober.

5 voor 5 - 495