Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

“5 voor 5” workshops inspiratie voor de herfstvakantie

Het Science Centre Delft bestaat dit jaar vijf jaar. Om dit te vieren hebben wij in de herfstvakantie de “5 voor 5” workshops. Voor een paar euro mag je mee doen aan vijf totaal verschillende workshops. Elke workshop wordt begeleid door een TU student en elke workshop is een eigen los staande ervaring. Je kunt je eigen brug uit lego bouwen, leer iets over optische breking door middel van een tol, maak een eigen werkende motor, ontdek de wereld van de mineralen en print je eigen woord in 3D! Exploreer het hele gebouw en ga op ontdekkingstocht.

De workshops worden aangeboden t/m 23 oktober.

5 voor 5 - 495

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft