Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Kijk Live

Kijk Live is een evenement georganiseerd door het Kijk Magazine. Tijdens deze lezingen krijgt de bezoeker een beeld van technologie en wetenschap. Kruip in de huid van de wetenschapper en ervaar welke innovatieve onderzoeken actueel zijn.

Het Science Centre Delft heeft dit jaar voor het eerst het Kijk Live gehost. 75 Bezoekers werden in 2,5 uur op de hoogte gebracht van de laatste innovaties en onderzoeken.

IMG_0281

IMG_0279

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft