Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Wetenschapsdag 2015

We hebben 1300 mensen in het Science Centre gehad met de Wetenschapsdag 2015!

Je kon echt van alles doen. In de binnentuin lagen een paar drones niks te doen die erop zaten te wachten om aangestuurd te worden door de bezoeker. We hadden meerdere 3D printers werken aan een project voor de faculteit Architecture. Er liepen een paar robots rond. Segways?! Jij mocht er zelf eentje besturen. Een unieke beleving.

Collage 2015

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft