Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Studentenraket Stratos-II+ tijdelijk in het Science Centre

Studentenorganisatie DARE heeft afgelopen week het Europese hoogterecord gebroken met de Stratos-II+. Na een mislukte start in 2014 heeft de raket dit jaar een hoogte bereikt van 21.457 meter.

De raket is tot en met 5 november te zien in het Science Centre Delft.

Voor meer informatie kijk op de DARE website

stratosII495

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft