Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Onderhoud: Vang!

*Update* Vang is intussen helemaal gereviseerd en weer volledig functioneel

Na vijf jaar trouwe dienst is Vang! toe aan een beetje aandacht. Daarom is Vang! een aantal dagen niet bruikbaar. Wij verwachten dat Vang! eind volgende week weer functioneel is. Omdat er enkele onderdelen vervangen worden en nieuwe systemen toegevoegd worden kan het wel zo zijn dat er wat kinderziektes zijn in de beginfase. Neem af en toe een kijkje op deze blog als je wil weten wanneer hij weer operationeel is.

DSC_2896_495

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft