Onderhoud: Vang!

*Update* Vang is intussen helemaal gereviseerd en weer volledig functioneel

Na vijf jaar trouwe dienst is Vang! toe aan een beetje aandacht. Daarom is Vang! een aantal dagen niet bruikbaar. Wij verwachten dat Vang! eind volgende week weer functioneel is. Omdat er enkele onderdelen vervangen worden en nieuwe systemen toegevoegd worden kan het wel zo zijn dat er wat kinderziektes zijn in de beginfase. Neem af en toe een kijkje op deze blog als je wil weten wanneer hij weer operationeel is.

DSC_2896_495