Proefstuderen Civiele Techniek van start

Altijd al een gevoel willen krijgen om te kijken wat het betekend om aan de TU Delft te studeren? Ga zelf aan de slag bij een opleiding van je keuze en maak intensieve kennis met de studie om een beter onderbouwde studiekeuze te maken. De module duurt drie weken en je bent ongeveer 2 uur per week bezig. Op dit moment worden volgende modules aangeboden: Technische Informatica, Technische Wiskunde, Werktuigbouwkunde, Nanobiologie en Civiele Techniek.

Civiele Techniek is de nieuwste module. Ben je geïnteresseerd in water gerelateerde processen in de stad, afvoer van afval- en regenwater, riviersystemen, kustsystemen … Hoogleraren van de faculteit Civiele Techniek nemen je mee in deze onderwerpen.

Kijk hier voor meer informatie omtrent proefstuderen aan de TU Delft.

Proefstuderen blog 495

YouTube Preview Image