Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Mineralogisch-Geologisch-Museum geopend vanaf 5 december!

Bezoekers kunnen vanaf 5 december het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch-Museum, in het kort het MGM, bezoeken. Het is alleen mogelijk om het MGM te bezoeken door mee te doen aan één van de geplande rondleidingen. Deze rondleidingen worden elke zaterdag en zondag om 11:30 aangeboden, het is mogelijk om van te voren telefonisch te reserveren. Bij de rondleidingen is er plek voor 16 bezoekers. Naast de reguliere rondleidingen op zaterdag en zondag is het mogelijk, om voor grote groepen, een arrangement te boeken. Hiervoor kan men contact opnemen met sciencecentre@tudelft.nl.

De prijzen voor de rondleiding door het MGM zijn:

Kinderen t/m 8 jaar                        gratis

Kinderen van 9 t/m 17 jaar             2,- euro

18 jaar of ouder                              4,- euro

Deze prijzen zijn een toeslag op de normale entreeprijs van het Science Centre Delft. Voor meer informatie zie www.sciencecentre.tudelft.nl

IMG_9504 x 495

Be Sociable, Share!

1 comment

Als het ‘nieuwe’ MGM net zo bijzonder is als het ‘oude’ MGM, dan is dit een bezoek/ rondleiding meer dan waard…..

Een unieke verzameling van prachtige ertsen en mineralen, in een ‘Indiana Jones’-achtige uitstraling!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft