Mineralogisch-Geologisch-Museum geopend vanaf 5 december!

Bezoekers kunnen vanaf 5 december het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch-Museum, in het kort het MGM, bezoeken. Het is alleen mogelijk om het MGM te bezoeken door mee te doen aan één van de geplande rondleidingen. Deze rondleidingen worden elke zaterdag en zondag om 11:30 aangeboden, het is mogelijk om van te voren telefonisch te reserveren. Bij de rondleidingen is er plek voor 16 bezoekers. Naast de reguliere rondleidingen op zaterdag en zondag is het mogelijk, om voor grote groepen, een arrangement te boeken. Hiervoor kan men contact opnemen met sciencecentre@tudelft.nl.

De prijzen voor de rondleiding door het MGM zijn:

Kinderen t/m 8 jaar                        gratis

Kinderen van 9 t/m 17 jaar             2,- euro

18 jaar of ouder                              4,- euro

Deze prijzen zijn een toeslag op de normale entreeprijs van het Science Centre Delft. Voor meer informatie zie www.sciencecentre.tudelft.nl

IMG_9504 x 495

1 comment

Als het ‘nieuwe’ MGM net zo bijzonder is als het ‘oude’ MGM, dan is dit een bezoek/ rondleiding meer dan waard…..

Een unieke verzameling van prachtige ertsen en mineralen, in een ‘Indiana Jones’-achtige uitstraling!