RTL Galileo, nieuw programma filmt op de TU

Afgelopen week is de cameraploeg van RTL op bezoek geweest bij het Science Centre. Zij hadden interesse in verschillende studentenprojecten van de faculteit 3ME. Galileo is een nieuw programma van RTL waarbij de presentator Luuk op zoek gaat naar antwoorden op vragen zoals: ‘hoe overleef ik een helikoptercrash?’ Het nieuwe programma gaat in de lente van 2016 in premiere.

Voor meer informatie kijk op RTL/Galileo

Hier een kleine sneak peek van de opnames:

IMG_0535 x 495 IMG_0536 x 495