Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

RTL Galileo, nieuw programma filmt op de TU

Afgelopen week is de cameraploeg van RTL op bezoek geweest bij het Science Centre. Zij hadden interesse in verschillende studentenprojecten van de faculteit 3ME. Galileo is een nieuw programma van RTL waarbij de presentator Luuk op zoek gaat naar antwoorden op vragen zoals: ‘hoe overleef ik een helikoptercrash?’ Het nieuwe programma gaat in de lente van 2016 in premiere.

Voor meer informatie kijk op RTL/Galileo

Hier een kleine sneak peek van de opnames:

IMG_0535 x 495 IMG_0536 x 495

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft