Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sneak Peek: Nieuwe Biovergister – deel 2

Bezoekers kunnen de nieuwe biovergister nog niet op hart en nieren testen. We zijn volop bezig om de bouw van de biovergister te begeleiden! Deze week is het glas in de kast gezet en kunnen de werkzaamheden aan de binnenkant beginnen.

20160211_094754534_iOS

20160211_094806215_iOS

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft