Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Science Camps 2016

SCD proces x 495

De Science Camps zijn een door de TU Delft georganiseerd kamp voor jongeren van 10 t/m 15 jaar. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en bouwen van je eigen skim- of longboard! Je gaat achter de schermen kijken van de TU Delft en komt in directe aanraking met de onderzoekers en wetenschappers die hier elke dag werken.

Het Science Camp vindt plaats op maandag, dinsdag, woensdag en op vrijdag. Donderdag hebben wij nodig om het epoxyhars, waarmee de boards gelijmd worden, te laten drogen.  Elke dag is gevuld met een indrukwekkend programma, je leert alles over de gebruikte materialen, je leert waarom de boards een bepaalde vorm hebben en hoe je, bijvoorbeeld in je eigen tuin, een dergelijk board zou kunnen maken.

SCD ter heijde

Op vrijdag middag worden de boards getest in een workshop in Ter Heijde. Je gaat onder professionele begeleiding van DreamsEvents een rondje door de duinen longboarden of je skimboard testen aan het strand.

Je kunt je inschrijven in de weken van: (max. 20 deelnemers)

  • 11 t/m 15 juli | Longboard
  • 18 t/m 22 juli | Longboard
  • 25 t/m 29 juli | Skimboard
  • 15 t/m 19 augustus | Longboard
  • 22 t/m 26 augustus | Longboard

Ben je geïnteresseerd en wil je mee doen kijk dan op de website.

SCD ter heijde 2

Be Sociable, Share!

2 comments

Hello,

If you are interested in our Science Camps you can visit the english Science Camp page at: http://www.sciencecentre.tudelft.nl/en/things-to-do/science-camps-2016/
This year we took special care to make the Science Camps available in english.
If you have any more questions please feel free to ask.
Jules

Hello mates, how is the whole thing, and what
you wish for to say about this piece off writing, in my
vie its acfually amaing for me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft