Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Partner DreamsEvents organiseert de Monsterloop

UPDATE:
Vanwege het slechte weer is de Monsterloop verzet naar Pinksteren.

—————–

Heb je zin om op tweede paasdag te gaan Longboarden? DreamsEvents organiseert dit jaar de Monsterloop. Een evenement in Ter Heijde voor familie en vrienden. Er is voor iedereen een passende afstand. Heb je interesse?! Neem even een kijkje bij onze partner van de Science Camps 2016 – DreamsEvents

  • Junior 5 KM
  • Classic 10 KM
  • XL – Bigloop 25 KM

NEW FLYER BASIC A5 idrukker

NEW FLYER BASIC A5 idrukker

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

┬ę 2011 TU Delft