Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Moederdag Actie

SCD - Moederdag, website foto x 495 [png]

Wil je dit jaar een echt origineel cadeautje aan je moeder geven?

Kom aanstaande zaterdag, 7 mei, tussen 11 en 13 uur je eigen ketting, bedel, doodle of sleutelhanger ontwerpen en printen met een 3d-printer. Voor iedereen die kan tekenen en een moeder/oma of verzorgster heeft.

€3,- per persoon – Inschrijven kan bij de balie van het Science Centre. Er zijn een beperkt aantal plekken, wees er dus snel bij!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft