Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten

Wees welkom in de theatrale installatie van Judith Nab, een huisje op het podium van Theater de Veste.

In deze voorstelling zonder spelers waarin gebruik wordt gemaakt van video, diaprojecties en tekenfilm, maak je een reis zonder dat je van je plek komt. De beelden en teksten zijn gebaseerd op de ideeën van kinderen en wetenschappers die aan dit project meewerkten. Al denkend gingen zij steeds verder van huis, tot op de bodem van de diepste zee, naar de binnenkant van de aarde en voorbij de grenzen van het heelal. Op naar het onbekende.

Theater, wetenschap en beeldende kunst! Bezoek deze bijzondere voorstelling in combinatie met een bezoek aan het Science Centre! Kijk voor meer informatie op de website van Theater de Veste.

Van te voren reserveren bij Theater de Veste is wenselijk. Neem hiervoor contact op met de kassa via 015-213 12 13.

combiticket-1

YouTube Preview Image

Hello Martin,

At the moment we are working on English content for our site. For the time being the blog will stay in Dutch. Maybe I can help you with some information?

Jules

I´m very surprised that i can´t get any Information about your sciens center in english. Don´t you want guests from outside of the Netherlands?