Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten

Wees welkom in de theatrale installatie van Judith Nab, een huisje op het podium van Theater de Veste.

In deze voorstelling zonder spelers waarin gebruik wordt gemaakt van video, diaprojecties en tekenfilm, maak je een reis zonder dat je van je plek komt. De beelden en teksten zijn gebaseerd op de ideeën van kinderen en wetenschappers die aan dit project meewerkten. Al denkend gingen zij steeds verder van huis, tot op de bodem van de diepste zee, naar de binnenkant van de aarde en voorbij de grenzen van het heelal. Op naar het onbekende.

Theater, wetenschap en beeldende kunst! Bezoek deze bijzondere voorstelling in combinatie met een bezoek aan het Science Centre! Kijk voor meer informatie op de website van Theater de Veste.

Van te voren reserveren bij Theater de Veste is wenselijk. Neem hiervoor contact op met de kassa via 015-213 12 13.

combiticket-1

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

2 comments

Hello Martin,

At the moment we are working on English content for our site. For the time being the blog will stay in Dutch. Maybe I can help you with some information?

Jules

I´m very surprised that i can´t get any Information about your sciens center in english. Don´t you want guests from outside of the Netherlands?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft