Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

21 & 22 juni | City of Things conference en hackathon

Uitdaging van de hackathon is: een alternatief ontwikkelen voor de energie-labelling van gebouwen. Hackathon maakt gebruik van ideation, prototyping en data crunching. Eneco ondersteunt deze hackathon door het verstrekken van gegevens van 100-en TOON® gebruikers, en laat tevens het TOON® apparaat hacken. Arduino en andere IoT zaken zullen beschikbaar zijn.

SCD - Blog, city of things x495

Het thema van de CITY OF THINGS conferentie ze dwarsverbanden tussen City-Making, Internet of Things en FiWare, dit naar aanleiding van het SOUL-FI FP7 project.

SOUL-FI project is één van de 16 accellerators, opgezet door de Europese Commissie om startups te initieren gebaseerd op FiWare technologie.

http://soul-fi.ipn.pt /// https://www.fiware.org /// http://fiware-lab.nl

Beide activiteiten (conference + hackathon) worden geprogrammeerd om elkaar te ondersteunen.

Een gedetailleerd programma is online beschikbaar. http://www.cityofthings.nl Deelname is gratis, maar registratie is vereist. http://cityofthings.eventbrite.com

Be Sociable, Share!

4 comments

வன்à®®ையாக கண்டிக்கிà®±ேன்.காவிக் கொலை வெà®±ி என்பது அதன் உச்சத்தை அடைகிறது. ஒவ்வாà®°ு ஜனநாயகவாதியுà®®் கண்டணம் செய்ய வேண்டிய செயல்.à®°ாமர் கட்டியதற்கு அதாரத்தை தர வேண்டியது சங் பரிவாà®°்தான். இல்லை என்பதற்கு அதாà®°à®®் காட்டமுடியாது. இருக்கு என்பவர்கள்தான் காட்டவேண்டுà®®. இது ஏன் மத(à®°)மண்டைகளுக்கு புà®°ியவில்லை.

This is the right blog for anybody who wishes to understand this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that has been discussed for a long time. Excellent stuff, just excellent!

Så koselig!Synes bursdagen til barna er magisk! Tenker tilbake på den dagen de ble født og hva som har skjedd siden den gang. På lørdag blir Tuva 3 år og jeg kan ikke forstå det! LIlle jenta mi har blitt så stor og det er veldig rørende og tenke på. Jeg blir så stolt!

I’m grutfeal you made the post. It’s cleared the air for me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft