50 leerlingen kijken The Unseen World en krijgen college

In een samenwerking met het Omniversum in Den Haag bezochten 50 leerlingen van 4 havo voor het eerst de film ‘The Unseen World’. Na de voorstelling kregen de leerlingen een bijzonder college van Kristian Blom over Nanobiologie. Nanobiologie. Kristian is tweedejaars student Nanobiologie en vertelde zeer levendig over het vakgebied: hij nam de leerlingen mee van micro naar nano, van beerdiertje naar  celniveau en wist de leerlingen te boeien en te verbazen.

Kijk voor meer informatie op: Omniversum

SCD - Blog, nanobiologie x495