Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

50 leerlingen kijken The Unseen World en krijgen college

In een samenwerking met het Omniversum in Den Haag bezochten 50 leerlingen van 4 havo voor het eerst de film ‘The Unseen World’. Na de voorstelling kregen de leerlingen een bijzonder college van Kristian Blom over Nanobiologie. Nanobiologie. Kristian is tweedejaars student Nanobiologie en vertelde zeer levendig over het vakgebied: hij nam de leerlingen mee van micro naar nano, van beerdiertje naar  celniveau en wist de leerlingen te boeien en te verbazen.

Kijk voor meer informatie op: Omniversum

SCD - Blog, nanobiologie x495

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft