Over deze blog

Het Science Centre Delft is de plek waar Technologie & Wetenschap van de TU Delft en het algemene publiek elkaar ontmoeten! Het Science Centre Delft beoogt iedere bezoeker, jong of oud, bewust te maken wat techniek & wetenschap voor hen betekent in de maatschappij! Het vervult een brede geïntegreerde communicatieve functie waardoor thema's van de TU Delft; leefomgeving, energie, infrastructuur en gezondheid, tastbaar en aansprekend onder de aandacht worden gebracht.

Website: Science Centre Delft
E-mail: blog-sc@tudelft.nl

Disclaimer

De meningen geuit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Prototype Robot Camp gaat de goede kant op

Dit jaar organiseren wij het eerste Robot Camp van Nederland. Kinderen van een leeftijd tussen de 14 en 16 jaar en met enige Arduino ervaring krijgen de mogelijkheid om met een echte onderzoeksrobot van de TU Delft te gaan experimenteren. De robot die gebouwd en geprogrammeerd gaat worden is de ‘Zebro’, een onderzoeks robot van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica.

Hier krijg je sneak peek van de eerste robot:

20160726_095606425_iOS

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2011 TU Delft